Χρήστος
Ζαβός

Γαστρεντερολόγος
Ζαβός Χρήστος Κ.
Φαναρίου 8, Καλαμαριά, 55133, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
Ζαβός Χρήστος Κ. Φαναρίου 8, Καλαμαριά, 55133, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Επικοινωνήστε μαζί μου για να συζητήσουμε για το πρόβλημα που σας απασχολεί. Αναλαμβάνω ενδοσκοπήσεις ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού (γαστροσκόπηση-κολοσκόπηση) και πολυπεκτομές σε ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης, εντελώς ανώδυνα και με τη μέγιστη ασφάλεια, παρουσία αναισθησιολόγου.

Σπουδές:

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικευθείς στην Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική Ηρακλείου Κρήτης. Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος του Ευρωπαϊκού διπλώματος Γαστρεντερολογίας (Fellow of the European Board of Gastroenterology and Hepatology).

Εμπειρία:

Μετεκπαιδευθείς στο Universitair Medisch Centrum Utrecht, Ολλανδίας.

Ακαδημαϊκή Έρευνα:

Συγγραφέας 500 μελετών και βιβλίων, 230 από τις οποίες εμφανίζονται σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά στο PubMed. Έχω λάβει 9 βραβεία, Ελληνικά και διεθνή. Οι μελέτες μου έχουν λάβει 3.000 βιβλιογραφικές αναφορές. Εκδότης του διεθνούς περιοδικού Immuno-Gastroenterology.

Συνέδρια:

Έχω παρακολουθήσει 120 επιστημονικά Συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχω παρουσιάσει μελέτες και εισηγήσεις σε δεκάδες συνέδρια.

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά

Μέλος Συλλόγων:

Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Ιατρικός Σύλλογος Ολλανδίας. Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ερεύνης του Καρκίνου.

Συνεργασία με νοσοκομεία:

Euromedica Κεντρική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Έξτρα παροχές:

Ενδοσκοπήσεις ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού (γαστροσκόπηση-κολοσκόπηση) και πολυπεκτομές.

Τιμοκατάλογος:

Επικοινωνήστε μαζί μου για να μάθετε τις προνομιακές τιμές των ενδοσκοπήσεων και τί περιλαμβάνουν. Η επίσκεψη είναι δωρεάν εφόσον προγραμματισθεί ραντεβού για ενδοσκόπηση.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook