Βασιλική
Χατζηγεωργίου

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ψυχολόγος - Life Coach - Άγχος - Κατάθλιψη - Φοβίες - Κρίσεις Πανικού - Διαζύγιο Σεμινάριο για Γονείς & Φοιτητές
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Διγενή Ακρίτα 2, Αργυρούπολη, 16451, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Διγενή Ακρίτα 2, Αργυρούπολη, 16451, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 50 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 35 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
Με συνοδοιπόρο την σύμβουλο ψυχικής υγείας στον δρόμο της αυτογνωσίας θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τον κόσμο γύρω σας , τον εσωτερικό σας κόσμο, θα θέσετε προσωπικούς στόχους και θα βρείτε διέξοδο μέσω των δεξιοτήτων σας στην επίλυση θεμάτων σας. Ο σύμβουλος ψυχικής υγείας είναι ο συνταξιδιώτης στην προσωπική σας αναζήτηση. Μπορείτε να προσφέρετε στη ζωή σας αυτή την πολυτέλεια. Σας περιμένω για ένα μαγικο ταξίδι στον κόσμο της ψυχής.

Σπουδές:

Η Χατζηγεωργίου Βασιλική γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Τώρα κατοικεί στο Ελληνικό και ιδιωτεύει στην Αργυρούπολη.Σπούδασε ψυχολογία στο ''Κολέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Αθηνών'', όπου αποφοίτησε με υποτροφία στα τρία βασικά έτη σπουδών. Συνέχισε τις σπουδές της στο ίδιο Κολέγιο ακολουθώντας τις ειδικότητες Κλινικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής Ψυχολογίας.Παρακολούθησε την κλινική εξέταση και ψυχοθεραπευτική προσέγγιση ψυχωσικών ασθενών στο ''Δρομοκαΐτειο Θεραπευτήριο'' και στο ''Γαλήνειον Μέλαθρον''.Από το 1991 έως και σήμερα εργάζεται ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.Το 2013 πήρε ειδίκευση στο Life Coaghing Και το 2017 ειδίκευση και πιστοποίηση στην διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών με το τεστ ΑΘΗΝΑ . Παράλληλα έχει παρακολουθήσει και συμμετέχει σε αρκετά σεμινάρια και συνέδρια .

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Ατομική και ομαδική συμβουλευτική, Φοβίες
  • Διαχείριση πένθους Κατάθλιψη Άγχος - stress
  • Διαζύγιο, Αυτοεκτίμηση, Διεκδικητικότητα
  • Πιστοποιημένη διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών ΑΘΗΝΑ Τεστ
  • Τεχνικές χαλάρωσης, Σεμινάρια για γονείς, φοιτητές, επαγγελματίες υγείας

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή:09:00πμ -21:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook