Δέσποινα
Τζιβαρίδου

Πλαστικός Χειρουργός
Τζιβαρίδου - Μάλλια Δέσποινα Β.
Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
Τζιβαρίδου - Μάλλια Δέσποινα Β. Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Πειραιάς, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 30 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
Η Πλαστική Χειρουργική είναι μια μοντέρνα ιατρική ειδικότητα, που προκαλεί το ενδιαφέρον ανδρών και γυναικών μόνο στο άκουσμά της. Έχοντας βαθιά γνώση της Πλαστικής Χειρουργικής, η Νέλλη Τζιβαρίδου, σας καλωσορίζει στο δρόμο προς την φυσική ομορφιά και την αρμονία των αναλογιών που μπορείτε να αποκτήσετε, προσφέροντας μια σειρά επεμβατικών και μη επεμβατικών υπηρεσιών.

Σπουδές:

Η Νέλλη Τζιβαρίδου είναι Πλαστικός Χειρουργός.Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το 1985-1991 και ακολούθως ειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική από το 1992 έως το 2001. Το Νοέμβριο του 2001 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (European Boards of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery) μετά από επιτυχείς εξετάσεις.

Εμπειρία:

Τον Φεβρουάριο του 2002 έως τον Σεπτέμβριο του 2003 εργάστηκε στο Chelsea-Westminster Hospital του Λονδίνου, όπου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με κορυφαίους Πλαστικούς Χειρουργούς, σε επεμβάσεις Αισθητικής Χειρουργικής Προσώπου & Σώματος, αλλά και Επανορθωτικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του μαστού και άλλων δερματικών βλαβών. Επέστρεψε το 2004 από το εξωτερικό και έκτοτε εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός και εξωτερικός συνεργάτης του νοσοκομείου Metropolitan. Από το 2004 εφαρμόζει τις νεότερες θεραπείες laser, είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Εφαρμογών Laser, της Ελλην. Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής της Διεθνούς Εταιρείας Πλαστικής Χειρ. IPRAS

Συνεργασία με νοσοκομεία:

Metropolitan Hospital

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη:11:00πμ -20:00μμ και Τρίτη-Παρασκευή:11:00πμ -19:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook