Πέτρος
Σαράκης

Πλαστικός Χειρουργός
Σαράκης Πέτρος Κ.
Λεωφόρος Μεσογείων 41, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11526, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
Σαράκης Πέτρος Κ. Λεωφόρος Μεσογείων 41, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11526, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Πέτρος Σαράκης πέτυχε την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών μεταξύ των πρώτων και αποφοίτησε μεταξύ αυτών. Η αριστεία είναι φιλοσοφία ζωής για τον ίδιο και τον συνοδεύει από τα μαθητικά του χρόνια μέχρι σήμερα. Εκπαιδεύθηκε στη Γενική Χειρουργική και στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική, στο Γ.Ν.Π. «Αγ. Ανδρέας». Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας διετέλεσε Chief Resident και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου. Συνέχισε τη μετεκπαίδευσή του σε πρωτοποριακές τεχνικές της ειδικότητας στο εξωτερικό, σε κορυφαίες ιδιωτικές Κλινικές, όπου εξελίσσεται σήμερα η αισθητική και επανορθωτική χειρουργική. Συνεργάζεται με ιδιωτικά θεραπευτήρια στην Ελβετία και τη Γερμανία, ώστε να φέρνει στην Ελλάδα επιστημονικές τεχνικές αιχμής.

Ο επαγγελματισμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που πρέπει να απολαμβάνει ο ασθενής, οδήγησαν τον Πέτρο Σαράκη στη απόφαση, μετά την Ιατρική, να σπουδάσει και Οικονομικά, στον ελεύθερο χρόνο που είχε ως ειδικευόμενος. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Πέτρος Σαράκης έχει συμμετάσχει σε ιατρικά συνέδρια, έχει επιστημονικές ανακοινώσεις σε πρωτοποριακές μεθόδους, έχει λάβει μέρος σε ελεύθερες αυτομεταμοσχεύσεις ιστών (free flap), μια από τις πιο απαιτητικές τεχνικές επανορθωτικής χειρουργικής και καλείται συχνά ως ομιλητής για θέματα Πλαστικής Χειρουργικής. Είναι μέλος της διεθνούς Λέσχης ατόμων με υψηλή νοημοσύνη Mensa.

Ώρες λειτουργίας:

16:00 έως 20:30 Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook