Άρτεμις
Πινακουλάκη

Ιατρείο Κλινικής - Αισθητικής - Επεμβατικής Δερματολογίας - Εφαρμογών Laser
DERMAESTHETE CLINIC - ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΙΝΑΚΟΥΛΑΚΗ ΛΕΟΥΣΗ
Υψηλάντου 154Β, Πειραιάς, 18535, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
DERMAESTHETE CLINIC - ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΙΝΑΚΟΥΛΑΚΗ ΛΕΟΥΣΗ Υψηλάντου 154Β, Πειραιάς, 18535, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Ο άξονας της επαγγελματικής ζωής της ιατρού είναι η αγάπη της στην Ιατρική και τον Πάσχοντα, που επιθυμεί να ανακουφίσει σωματικά, ψυχικά και ηθικά. Γιαυτό και μόνο το λόγο, δεν έχει σταματήσει ποτέ να απορεί, να μελετά και να εξελίσσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της, προκειμένου να προσφέρει στους ασθενείς της υπεύθυνα και σοβαρά, υψηλό επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών.

Σπουδές:

  •  Η  Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος  Άρτεμις Γ. Πινακουλάκη-Λεούση  ενεγράφη κατόπιν επιτυχών εισαγωγικών εξετάσεων στην  Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης,  όπου και ολοκλήρωσε τη  πανεπιστημιακή της εκπαίδευση.   Έλαβε άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος το 1986.   
  •  Αφού ολοκλήρωσε τη θητεία της ως αγροτική ιατρός  στην υπηρεσία υπαίθρου,εργάστηκε ως ειδικευόμενη ιατρός παθολόγος  στο Γ.Π.Ν.Η.      «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ» από το Σεπτέμβριο του 1988 έως το Μαρτιο του 1991.    
  • Ακολούθως εργάστηκε ως ιατρός παθολόγος σε  Τ.Μ.Υ. ΙΚΑ  μέχρι την έναρξη ειδίκευσης στην Δερματολογία-Αφροδισιολογία τον Φεβρουάριο του 1992.  
  • Το 1994 εργάστηκε στο τμήμα Ακμής του LGI ( Leeds Foundation for Research) και εκπαιδεύτηκε σε τεχνικές μελέτης και θεραπείας της ακμής  υπό την επίβλεψη του Professor W.J.Cunliffe.   
  •  Έλαβε τίτλο ειδικότητας  Δερματολογίας- Αφροδισιολογίας το Μάρτιο του 1995. Ακολούθως συνεργάστηκε με την Πανεπιστημιακή κλινική του Νοσοκομείου "Α.Συγγρός" για τη δημιουργία του τμήματος Ακμής. Εργάστηκε στην Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΙΚΑ Πειραιά μέχρι το 2012, παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο.   
  •  Ο άξονας της προσωπικής της ζωής είναι η οικογένειά της, που είναι και οι στενοί συνεργάτες της. Ο σύζυγός της, Γιώργος Λεούσης επίσης ιατρός και η κόρη της, Τάνια Λεούση σύντομα πτυχιούχος Αισθητικής και Κοσμετολογίας των Α΄ ΤΕΙ  Αθηνών,  με διαδοχικές εξειδικεύσεις σε ό,τι νεώτερο αφορά την ομορφιά και την υγεία προσώπου και σώματος, προσφέρει τη σύγχρονη γνώση, τον ενθουσιασμό της και τη φρεσκάδα της νιότης.   
  • Ο άξονας της επαγγελματικής της ζωής είναι η αγάπη της στην Ιατρική και τον Πάσχοντα, που επιθυμεί να ανακουφίσει σωματικά, ψυχικά και ηθικά. Γιαυτό και μόνο το λόγο, δεν έχει σταματήσει  ποτέ να απορεί, να μελετά και να εξελίσσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της, προκειμένου να προσφέρει στους ασθενείς της υπεύθυνα και σοβαρά, υψηλό επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών. 

Μέλος Συλλόγων:

  • Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά.
  • Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία.
  • European Academy of Dermatology and Venereology.
  • Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής.
  • Επαγγελματική Ένωση Ελλήνων Δερματολόγων.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

Κλινική ,Επεμβατική, Αισθητική, Δερματολογία

Έξτρα παροχές:

Ακμή , Επεμβατική θεραπεία ακμής , ουλές ακμής Laser : αποτρίχωση , καφέ κηλίδες , σπίλοι Δερματοσκόπηση , Χαρτογράφηση σπίλων Υπερτρίχωση , δασυτριχισμός, ορμονικός έλεγχος , θεραπεία Καθαρισμός προσώπου Χημικό Peeling / ecopeel Μεσοθεραπεία προσώπου , σώματος , τριχωτού κεφαλής/ υαλουρονικό Θεραπείες αντιγήρανσης , σύσφιξης , ενδυνάμωσης , λεύκανσης προσώπου Παιδοδερματολογία / κρυοθεραπεία/ μυρμηγκιές/ θηλώματα/ λοιμώξεις HPV – κονδυλώματα/ θεραπείες παχυσαρκίας/ παθολογικός έλεγχος / λιπόλυση , τοπικό αδυνάτισμα Λεμφικό μασάζ προσώπου σώματος.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook