Γεώργιος
Παναγιωτόπουλος

Ωτορινολαρυγγολόγος - Παιδοωτορινολαρυγγολόγος
Παναγιωτόπουλος Γεώργιος
Λεωφόρος Πεντέλης 37Α, Βριλήσσια, 15235, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
Παναγιωτόπουλος Γεώργιος Λεωφόρος Πεντέλης 37Α, Βριλήσσια, 15235, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 15 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Δρ Γεώργιος Κ. Παναγιωτόπουλος MD PhD Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Παιδοωτορινολαρυγγολόγος Διευθυντής Νευροωτολογικού – Ακοολογικού Τμήματος 401 ΓΣΝΑ Aν. Διευθυντής ΩΡΛ Κλινικής 401 ΓΣΝΑ Μετεκπαιδευθείς UCSF San Fransisco (CA) Boston (MA) Seattle (WA) Chicago (IL) USA Στην Λειτουργική και Αισθητική Ρινοπλαστική Νευροωτολογικό Εργαστήριο Βαρηκοίας Εμβοών Ιλίγγου & Ελέγχου Νεογνικής Βρεφικής και Παιδικής Βαρηκοίας Ενδοσκοπικό Κέντρο Διάγνωσης & Αποκατάστασης Δυσχερειών Αναπνοής - Διαταραχών Ύπνου Παιδιών Ενηλίκων και Παθήσεων Σιελογόνων αδένων με Σιαλενδοσκόπηση

Σπουδές:

  

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Μετά την ολοκλήρωση της  βασικής του εκπαίδευσης εισήχθει ως πρωτοετής φοιτητής της Στρατιωτικής Ιατρικής στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων το 1988. Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης το 1994.

Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο ΠΓΝ ‘Ασκληπιείο’ Βούλας και στην Παιδιατρική Ωτορινολαρυγγολογία συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της ΩΡΛ κλινικής του ΠΓΝ Παίδων Πεντέλης.

Έλαβε τον τίτλο του Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολογου (ΩΡΛ) το 2003. Παράλληλα με την ειδίκευσή του, εκπαιδεύτηκε και αποφοίτησε επιτυχώς στην Καταδυτική - Υπερβαρική Ιατρική το 1997 στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με έμφαση στα Ω.Ρ.Λ. προβλήματα των καταδύσεων και τις Ω.Ρ.Λ. εφαρμογές της υπερβαρικής οξυγονοθεραπείας αποκτώντας παράλληλα Πτυχίο Αυτοδύτου από την Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού και στην Αεροπορική Ιατρική το 2005 αποφοιτώντας επιτυχώς από το Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής με έμφαση στα Ω.Ρ.Λ. προβλήματα που εμφανίζονται στο περιβάλλον των πτήσεων.

Από το 2004 είναι Επιμελητής της ΩΡΛ Κλινικής του 401 ΓΣΝΑ και υπεύθυνος ιατρείου διαταραχών όσφρησης και γεύσης του αντίστοιχου τομέα της Κλινικής.

Από το 2010 είναι Διευθυντής του Ακοολογικού Νευροωτολογικού Εργαστηρίου του 401 ΓΣΝΑ και από το 2013 Αναπληρωτής Διευθυντής ΩΡΛ Κλινικής 401 ΓΣΝΑ.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε διεθνή και εγχώρια Ωτορινολαρυγγολογικά περιοδικά και παρουσιάσει ομιλίες σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια με θέματα γύρω από την ΩτοΡινοΛαρυγγολογία.

Έχει μετεκπαιδευτεί:

Στην Λειτουργική και Αισθητική Ρινοπλαστική : UCSF San Fransisco (CA), Boston (MA), Seattle (WA), Chicago (IL), U.S.A.

Στην Λειτουργική Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός και Παραρρινίων :  Brussels Belgium

Στην  Σιαλενδοσκόπηση – Eνδοσκοπική Αποκατάσταση παθήσεων των Σιελογόνων Αδένων : Geneva Switzerland

Στον τομέα της Ακοολογίας Νευροωτολογίας και Διαταραχών Ισορροπίας : UCL Ear Institute London U.K.

Εμπειρία:

Από το 2004 είναι Επιμελητής της ΩΡΛ Κλινικής του 401 ΓΣΝΑ και υπεύθυνος ιατρείου διαταραχών όσφρησης και γεύσης του αντίστοιχου τομέα της Κλινικής.

Από το 2010 είναι Διευθυντής του Ακοολογικού Νευροωτολογικού Εργαστηρίου του 401 ΓΣΝΑ και από το 2013 Αναπληρωτής Διευθυντής ΩΡΛ Κλινικής 401 ΓΣΝΑ.

Ακαδημαϊκή Έρευνα:

Διδακτωρ Ιατρικης Σχολης Πανεπιστημιου Πατρων

Συνεργασία με νοσοκομεία:

Αθηναική Mediclinic, Όμιλος Υγεία, Ευρωκλινική Αθηνών - Παίδων, Ιατρικό Αθηνών Ιατρικό Παίδων κ.α.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ωτολογία-Ακοολογία-Νευροωτολογία Ωτοενδοσκόπηση, Ακοολογικός έλεγχος με τονική ακοομετρία, ακοομετρία υψηλών συχνοτήτων, ομιλητική ακοομετρία. Τυμπανομετρία, τυμπανόγραμμα, τυμπανομετρία υψηλών συχνοτήτων, προσδιορισμός ηχητικών αντανακλαστικών, έλεγχος εμβοών. Ενδοτυμπανικές ενέσεις για αντιμετώπιση νόσου Meniere και αιφνίδιας βαρηκοΐας τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού. Προκλητά ακουστικά δυναμικά στελέχους, Δυναμικά συνεχούς ερεθίσματος (ABR AMLR ASSR VEMP) Έλεγχος Ζάλης – Ισορροπίας Πλήρης έλεγχος Λαβυρινθικής λειτουργίας Χειρισμοί αντιμετώπισης ιλίγγου θέσεως – αλλαγής θέσεως Λειτουργική και Αισθητική Ρινοπλαστική – Ενδοσκοπική Χειρουργική Παραρρινίων Διαγνωστικός έλεγχος με ενδοσκόπιο και μικροενδοσκόπιο λειτουργικών και αισθητικών προβλημάτων ρινός με δυνατότητα προεπισκόπησης του τελικού σχήματος – μορφής της μύτης με την βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ρινολογία Διαγνωστική ενδοσκόπηση ρινός, ρινοφάρυγγα, ευσταχιανών. Έλεγχος – μέτρηση οσφρητικής και γευστικής λειτουργίας. Ενδοσκοπικό Κέντρο Διάγνωσης & Αποκατάστασης Δυσχερειών Ρινικής Αναπνοής - Διαταραχών Ύπνου με την χρήση Ραδιοσυχνοτήτων Φαρυγγολογία – Λαρυγγολογία, Διαταραχές Φώνησης, Κατάποσης, Ύπνου Έλεγχος διαταραχών φώνησης και κατάποσης, αφαίρεση ξένων σωμάτων. Άμεση και ινοπτική ενδοσκόπηση του υποφάρυγγα - λάρυγγα Δοκιμασία Mueller για ακριβή έλεγχο ροχαλητού και συνδρόμου αποφρακτικής υπνικής άπνοιας με εύκαμπτο ενδοσκόπιο Διάγνωση και αντιμετώπιση λαρυγγοφαρυγγικής παλινδρόμησης. Ενδοσκοπικό Κέντρο Διάγνωσης & Αποκατάστασης Διαταραχών Ύπνου - Ρογχαλητού λόγω υπερτροφίας σταφυλής, μαλακής υπερώας αναίμακτα και ανώδυνα με την χρήση Ραδιοσυχνοτήτων Σιελοδόνοι Αδένες Μικροσιαλενδοσκόπηση για έλεγχο και αντιμετώπιση νοσημάτων Σιελογόνων Αδένων Μικροενδοσκόπηση πόρων Σιελογόνων Αδένων για αφαίρεση μικρών λίθων ενδοστοματικά. Παιδιατρική Ωτορινολαρυγγολογία Νευροωτολογικό Εργαστήριο Ελέγχου Διάγνωσης και Αποκατάστασης Νεογνικής Βρεφικής και Παιδικής Βαρηκοίας (ABR ASSR TEOAE DPOAE ECoG) Διαγνωστική μικροενδοσκόπηση ρινός, ρινοφάρυγγα και ελέγχου υπερτροφίας αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια) Καταδυτική - Αεροπορική Ιατρική Έλεγχος, Διάγνωση και Αντιμετώπιση προβλημάτων - παθήσεων που παρουσιάζονται σε περιβάλλον καταδύσεων και πτήσεων. Αντιμετώπιση ΩΡΛ παθήσεων με υπερβαρική οξυγονοθεραπεία.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:1600μμ - 20:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook