Χρήστος
Παξιμαδάς

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Παξιμαδάς Χρήστος
Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου 101, Ζωγράφος, 15773, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
Παξιμαδάς Χρήστος Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου 101, Ζωγράφος, 15773, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 30 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
Μην χάνετε χρόνο, ελάτε να κάνουμε τη σώστή διατροφή πράξη!

Σπουδές:

Πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου του τμήματος Επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας.Υπ. MSc Γεωπονικού Πανεπιστημίου με τίτλο: "Διατροφή του Ανθρώπου και Δημόσια Υγεία"

Εμπειρία:

Η πρακτική του άσκηση πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομεία της Αθήνας όπως το Αγία Όλγα, το Παίδων Αγία Σοφία, το Θριάσιο, το Σωτηρία και το Αλεξάνδρα όπου ειδικεύτηκε πάνω σε κλινικά νοσήματα. Κατά την εκπόνηση της πτυχιακής του μελέτης ασχολήθηκε με τους παράγοντες κινδύνου καρδιαγγειακών νοσημάτων στα Ελληνικά νησιά.Επίσης είναι επιστημονικός διευθυντής του Διαιτολογικού γραφείου Nutrimed-Ζωγράφου.Εργαζόταν στα γυμναστήρια Holmes Place @Athens

Συνέδρια:

Έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων που σχετίζονται με τη Διατροφή.

Μέλος Συλλόγων:

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, της Ομάδας Εργασιών Αθλητικής Διατροφής και της Εβδομάδας Διατροφής του συλλόγου.

Έξτρα παροχές:

Μέτρηση Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη : 14:30 -21:00 Τετάρτη : 9:00- 21:00 Παρασκευή : 10:00- 14:00

Σημαντικές πληροφορίες:

Καλωσορίσατε στο διαιτολογικό γραφείο Nutrimed Ζωγράφου. Όπως σε όλα τα γραφεία του δικτύου, ακολουθούμε το πρωτοποριακό πρόγραμμα τροποποίησης συμπεριφοράς και ελέγχου βάρους nutrimed. Η καινοτομία μας έγκειται στο γεγονός πως ο έλεγχος και η απώλεια βάρους πραγματοποιείται με επιτυχία χωρίς δίαιτα, βάση ενός ολοκληρωμένου μοντέλου το οποίο περιλαμβάνει: 1. Ανθρωπομετρική Αξιολόγηση 2. Αξιολόγηση Συμπεριφορών που αυξάνουν το βάρος 3. Διατροφική Εκπαίδευση 4. Έλεγχο Ερεθίσματος 5. Αλλαγή Διατροφικής Συμπεριφοράς 6. Αύξηση Σωματικής Δραστηριότητας 7. Εκπαίδευση για αποφυγή υποτροπών στο μέλλον 8. Αθλητική Διατροφή Το μοντέλο εξατομικεύεται στις προσωπικές ανάγκες και τις επιθυμίες σας με σκοπό την ενσωμάτωση στον τρόπο ζωής σας. Σας περιμένουμε!


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook