Physioathens
Νάσος Κουτσουραδής

Δεν Υπάρχουν Δεδομένα
PHYSIOATHENS (Κουτσουραδής Αθανάσιος Χ.)
Αγίας Ελεούσης 118Β, Μαρούσι, 15125, ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
PHYSIOATHENS (Κουτσουραδής Αθανάσιος Χ.) Αγίας Ελεούσης 118Β, Μαρούσι, 15125, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 60 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 30 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας - Physioathens

Σπουδές:

Το Physioathens είναι το αποτέλεσμα της έντονης και πολύχρονης δραστηριοποίησης του Φυσικοθεραπευτή Νάσου Κουτσουραδή στον ευρύτερο χώρο της υγείας και της ευεξίας. Απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Αθηνών (ΣΕΥΠ) με μεταπτυχιακές σπουδές στο Manual Therapy (Maitland Concept), επιμόρφωση στο Spa Management & Marketing  και πολύχρονη κατάρτιση με πιστοποιήσεις σε τεχνικές Dry Needling, Medical Taping και Thera-Bands & Balls!

Συμβεβλημένα Ασφαλιστικά Ταμεία:

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Φυσικοθεραπείες
  • Αθλητική Μάλαξη
  • Clinical Personal Training

Έξτρα παροχές:

20 θέσεις δωρεάν Parking

Ώρες λειτουργίας:

09:00πμ - 21:00μμ

Σημαντικές πληροφορίες:

Το Physioathens είναι το αποτέλεσμα της έντονης και πολύχρονης δραστηριοποίησης του Φυσικοθεραπευτή Νάσου Κουτσουραδή στον ευρύτερο χώρο της υγείας και της ευεξίας. Απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Αθηνών (ΣΕΥΠ) με μεταπτυχιακές σπουδές στο Manual Therapy (Maitland Concept), επιμόρφωση στο Spa Management & Marketing  και πολύχρονη κατάρτιση με πιστοποιήσεις σε τεχνικές Dry Needling, Medical Taping και Thera-Bands & Balls, το μόνο που έλειπε από το ήδη πλούσιο  βιογραφικό του ήταν κάτι νέο και καινοτόμο. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το Physioathens.

Παράλληλα, έχει εκπληρώσει πολλές φορές καθήκοντα εισηγητή σε πολλά σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες αναφορικά με ευρύτερα θέματα Φυσικοθεραπείας, μοιραζόμενος τις γνώσεις και εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την πλούσια έως τώρα επαγγελματική του πορεία. Ο σεβασμός και το ενδιαφέρον του για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του δεν περιορίζεται μόνο στα πλαίσια που θέτει ο επαγγελματικός του ρόλος αλλά αποτυπώνεται στη διάθεση προσφοράς που επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία μέσα από ευρείες φιλανθρωπικές δράσεις.



Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook