Ζήσης
Μπουκουβάλας

Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΚΕ (Μπουκουβάλας Ζήσης Κ.)
Κομνηνών 8 & Μητροπόλεως, Θεσσαλονίκη, 54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
FB Share
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΚΕ (Μπουκουβάλας Ζήσης Κ.) Κομνηνών 8 & Μητροπόλεως, Θεσσαλονίκη, 54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 45 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας Πλαστικός Χειρουργός είναι Διευθυντής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου «METROPOLITAN». Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η ιατρική εταιρεία “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” έχει σήμερα πέντε μεγάλα ιατρεία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Μύκονο με έδρα την Αθήνα και απασχολεί συνολικά 40 άτομα εκ των οποίων 5 Πλαστικούς Χειρουργούς, 2 Δερματολόγους και 2 εξειδικευμένους χειρουργούς στη μεταφύτευση μαλλιών. Εκ παραλλήλου διευθύνει τη Μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο «METROPOLITAN» έχοντας ένα επιτελείο από 8 Πλαστικούς Χειρουργούς. Ο Δρ. Μπουκουβάλας διατελεί επί σειρά ετών μέλος των κυριοτέρων Παγκόσμιων Οργανισμών όπως το «ISAPS», «IPRAS», «ESPRAS» και «HESPRAS» επίσης έχει πλουσιότατο συγγραφικό έργο και έχει δώσει πολυάριθμες διαλέξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

Στα ιατρεία Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής και Laser Αναγέννηση, λύνονται προβλήματα αισθητικής, προσώπου, σώματος και δέρματος γενικότερα. Το όραμα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι να δημιουργήσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων. Αυτό επιτυγχάνεται με την αφοσιωμένη και συνεπή προσφορά των πλέον εξελιγμένων τεχνολογιών Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής προσώπου και σώματος. Γνώμονάς μας είναι ουσιαστικά η βελτίωση της ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ όσο γίνεται περισσοτέρων ανθρώπων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές μέσα από ένα τεχνολογικά άριστο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον παρεχόμενη από ένα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό υψηλότατης κατάρτισης με αγάπη, στοργή και υπευθυνότητα για τη δουλειά του και τον ασθενή.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook