Αλέξανδρος
Μπλέτσας

Διαμαγνητική Αντλία CTU 18 - Οστικό Οίδημα - Tecartherapy 400 W - Laser Οπτικής Ίνας - Θερμικό Σοκ Για Αθλητικές Κακώσεις – Manual Therapy - Θεραπεία Οσφυαλγίας - Αυχενικού - Θεραπεία Σε Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου - Σε Παθήσεις Ωμικής Ζώνης - Αποκατάσταση Προσθίου Χιαστού - Θεραπεία Τενοντίτιδας
ΜΠΛΕΤΣΑΣ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Λ. Αλεξάνδρας 116Α, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11471, ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
ΜΠΛΕΤΣΑΣ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Λ. Αλεξάνδρας 116Α, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11471, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 60 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 30 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
Ο φυσικοθεραπευτής Μπλέτσας Αλέξανδρος, με έδρα την Αθήνα, έχει στόχο την αποκατάσταση της υγείας, με βάση τη γνώση, την εμπειρία και την ανθρώπινη προσέγγιση. Σκοπός μας είναι η ανακούφιση από τον πόνο και η επιτάχυνση της αποκατάστασης.

Σπουδές:

Ποιοι είμαστε

Είμαι Απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Φυσικοθεραπείας.

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας μας λειτουργεί από τον Απρίλιο του 1998. Στο χώρο μας γίνεται θεραπεία και αποκατάσταση Ορθοπαιδικών-Νευρολογικών, ρευματολογικών παθήσεων και αθλητικών κακώσεων. Η αγάπη μου και η προσπάθειά μου να βοηθήσω περισσότερο τους ασθενείς μου με ώθησε να παρακολουθήσω αρκετά μεταπτυχιακά σεμινάρια όπως:

Ειδικές πιέσεις Trigger Point, Neural Mobilization (κινητοποίηση νεύρων), MAITLAID MOBILIZATATION μηχανική διάγνωση και θεραπεία Ο.Μ.Σ.Σ., σεμινάρια παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, Fasia therapy (περιτοναϊκή θεραπεία), σεμινάρια για την κίνηση του σώματος, διάβασμα σώματος, σωματότυπους, έλεγχος αναπνοής, έλεγχος του στρες και κατευθυνόμενη σωματική και νοητική χαλάρωση.

Ο ήρεμος άνθρωπος θεραπεύεται πιο εύκολα.

Στη διάθεση του ασθενούς υπάρχει όλος ο επιστημονικός και τεχνολογικός εξοπλισμός για όλες τις πράξεις φυσικοθεραπείας.

Άριστο προσωπικό από Φυσικοθεραπευτές και Φυσικοθεραπεύτριες για την άψογη λειτουργία του Κέντρου Φυσικοθεραπεία σε όλα τα επίπεδα προσφοράς μας.

Εμπειρία:

Εργάστηκα στο Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης του Φυσιάτρου Κ. Παπαδημητρίου για 4 χρόνια.1994  έως 1998

Μέλος Συλλόγων:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Συμβεβλημένα Ασφαλιστικά Ταμεία:

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Διαμαγνητική αντλία
  • Οστικό οίδημα
  • Κρουστικός υπέρηχος
  • Άκανθα πτέρνας
  • Ασβεστοποιός τενοντίτιδα ώμου
  • Manual therapy, R.A.P
  • Βελονισμός
  • Αθλητικές κακώσεις
  • Αποκατάσταση αρθροπλαστικής
  • Αποκατάσταση μυοσκελετικών διαταραχών
  • Αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία
  • Διάστρεμμα
  • Εγκεφαλικό-ημιπληγία
  • Δισκοκήλη-Δισκοπάθεια
  • Trigger point therapy
  • Fascia therapy

Έξτρα παροχές:

Ειδικές τεχνικές και μέθοδοι. 1. Οι ειδικές πιέσεις trigger point – dry needling(: η θεραπεία Acupressure είναι μια πλήρης θεραπευτική προσέγγιση που συμβάλλει στην ανακούφιση από τον πόνο, την αποκατάσταση της λειτουργίας, τη χαλάρωση και στην απόκτηση άριστης υγείας) 2. Neural mobilization ( κινητοποίηση Νεύρων) 3. Κρανιοίερη Θεραπεια 4. Maitland mobilization 5. Παραδοσιακή κινέζικη Ιατρική (T.C.M) 6. Fascia Therapy περιτονιακή θεραπεία Ειδικές τεχνικές και μέθοδοι (Μείωση πόνου, επανάκτηση κίνησης, διευκόλυνση της ροής του αίματος, της λέμφου και της ενέργειας. Αντανακλαστικό τέντωμα των μυών και της υπερκείμενης περιτονίας. Βαθιά σωματική, νοητική και συναισθηματική χαλάρωση. Εφαρμογή: Ορθοπεδικές, νευρολογικές ρευματολογικές παθήσεις και αθλητικές παθήσεις). Ελεγχόμενη χαλάρωση, σωματική και νοητική Επίτευξη στόχων Έλεγχος αναπνοής. Body movement therapy by Fluid Kinetics. Σωματότυποι και θεραπευτικές εφαρμογές στο Bodywork. Life Tracks Matrix. Bεντούζες από την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, για θεραπεία μυοσκελετικών προβλημάτων. 7. Βελονισμός: Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας για όλο το φάσμα των παθήσεων με το οποίο ασχολείται η φυσικοθεραπεία. Έλεγχος του πόνου. Επιτάχυνση της αποκατάστασης. Θεραπεία μυοσκελετικών διαταραχών και κακώσεων. Πρόληψη μυοσκελετικών διαταραχών και επανατραυματισμού. Βελτίωση φυσικής κατάστασης και ποιότητας ζωής. Ενεργειακή εξισορρόπηση, χαλάρωση ευεξία και καλή διάθεση. Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Δυναμώνει σώμα και πνεύμα. 8. Κινησιοθεραπεία Παρέχουμε εξατομικευμένα προγράμματα κινησιοθεραπείας ανάλογα με το πρόβλημα του κάθε ασθενή.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή :10:00 π.μ έως 21:00μ.μ

Σημαντικές πληροφορίες:

Παθήσεις που αντιμετωπίζουμε στο φυσικοθεραπευτήριο: 

Ορθοπεδικές Παθήσεις: χρόνιος πόνος οσφυαλγίας - ισχιαλγίας, προβλήματα μεσοσπονδυλίου δίσκου, αυχενικό σύνδρομο, τενοντοπάθεια-τενοντίτιδα του ώμου, παγωμένος ώμος, κατάγματα και, φυσικά, οστικό οίδημα.

Νευρολογικές παθήσεις: εγκεφαλικό - ημιπληγία, παρέσεις νεύρων, σκλήρυνση κατά πλάκας και Πάρκινσον.

Ρευματολογικές παθήσεις: Ρευματοειδής αρθρίτις, αγκυλωτική σπονδυλίτις, προβλήματα μυϊκά και τενόντια.

Aθλητικές κακώσεις: κακώσεις μυών και συνδέσμων, χειρουργείο πρόσθιου - οπίσθιου χιαστού, μηνισκεκτομής και τενοντίτιδες.

Ο σύγχρονος επιστημονικός εξοπλισμός και οι άρτια εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές εγγυώνται την άριστη και γρήγορη αποκατάστασή σας.



Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook