Βίκτωρ
Μαυρίδης

Χειρουργοί Οδοντίατροι - Εμφυτεύματα - Ορθοδοντικές Εργασίες
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΒΙΚΤΩΡ - ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
Μακεδονομάχων 2 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 81, Εύοσμος, 56224, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
FB Share
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΒΙΚΤΩΡ - ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Μακεδονομάχων 2 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 81, Εύοσμος, 56224, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 45 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Το οδοντιατρείο του Μαυρίδη Βίκτωρ αποτελεί ένα από τα πιο υπερσύχρονα και εξοπλισμένα οδοντιατρεία στην Θεσσαλονίκη. Στον χώρο μας μπορούμε και προσφέρουμε στον ασθενή αυτό που ζητά και χρειάζεται, από την πιο απλή εργασία όπως ο καθαρισμός έως την πιο σύνθετη όπως η τοποθέτηση εμφυτευμάτων και η ορθοδοντική. Όλες οι εργασίες γίνονται με εξειδικευμένα εργαλεία όπως λεύκανση με Laser, εξαγωγές με Piezotome, χειρουργική τοποθέτηση εμφυτεύματος με νάρθηκες καθοδήγησης. Παντού χρησιμοποιούνται επώνυμα και πιστοποιημένα υλικά. Προτεραιότητά μας αποτελεί ο ασθενής και η ποιότητα εργασίας που προσφέρουμε σε αυτόν. Ελάτε να σας χαρίσουμε το χαμόγελο που σας αξίζει.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Υπηρεσίες Γενικής Οδοντιατρικής:
  • Προληπτική οδοντιατρική παίδων και ενηλίκων, Καθαρισμός δοντιών (απομάκρυνση πέτρας και χρωστικών με χρήση σοδοβολής), Λεύκανση δοντιών (Laser, Λάμπα, νάρθηκες), Θεραπεία νόσων του περιοδοντίου (ουλίτιδα – περιοδοντίτιδα), Εμφράξεις (σφραγίσματα), Ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις), Προσθετική αποκατάσταση (στεφάνες, γέφυρες, οδοντοστοιχίες), Προσθετική οδοντικών εμφυτευμάτων
  • Υπηρεσίες Χειρουργικής Στόματος:
  • Τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων, Χειρουργική εξαγωγή εγκλείστων και μη δοντιών (φρονιμίτες, κυνόδοντες κ.ά.). με την χρήση Laser και Piezotome, Αποκάλυψη εγκλείστων δοντιών για ορθοδοντική μετακίνηση, Χειρουργική αφαίρεση κύστης, Βιοψία αλλοιώσεων με την χρήση Laser του βλεννογόνου του στόματος, Κατευθυνόμενη αναγέννηση φατνιακού οστού (μοσχεύματα, ανύψωση ιγμορείου), Πλαστική χειρουργική ούλων (ουλοπλαστική, εκτομή χαλινών κ.ά.), Επιμήκυνση μύλης δοντιών.
  • Υπηρεσίες Ορθοδοντικής:
  • Ορθοδοντική με μεταλλικά Brackets, Ορθοδοντική με κεραμικά (αόρατα) Brackets, Ορθοδοντική με γλωσσικά Brackets, Ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες, Ορθοδοντική με μηχανήματα για την διόρθωση της θέση της γνάθου σε παιδική ηλικία.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή:09:00πμ -13:00μμ και 17:00μμ -21:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook