Αλέξανδρος
Ματθαίου

Δεν Υπάρχουν Δεδομένα
VENOCARE - AVC ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΚΕ (Ματθαίου Αλέξανδρος Κ.)
Βασιλίσσης Σοφίας 27, Αθήνα - Κολωνάκι, 10674, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
VENOCARE - AVC ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΚΕ (Ματθαίου Αλέξανδρος Κ.) Βασιλίσσης Σοφίας 27, Αθήνα - Κολωνάκι, 10674, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου διαθέτει πολυετή εμπειρία σε μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού και ασκεί την ειδικότητα της αγγειοχειρουργικής από το 2010. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας, έχει παρακολουθήσει πολλαπλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο εξωτερικό (Ιταλία, ΗΠΑ) και μεριμνά ώστε να επεκτείνει διαρκώς τις γνώσεις του μέσω συμμετοχής σε ελληνικά και ξένα συνέδρια. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στις Ενδαγγειακές Τεχνικές και εξειδικεύεται στη διάγνωση και την αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

Το Ιατρείο είναι εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων σε όλες τους τις μορφές, από ευρυαγγείες μέχρι κιρσούς και φλεβικά έλκη. Σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, γίνεται διάγνωση και λεπτομερής χαρτογράφηση του φλεβών με έγχρωμο Duplex (Triplex) ενώ εφαρμόζονται όλες οι τεχνικές που επιβάλλονται από τη σύγχρονη Φλεβολογία. Αυτές περιλαμβάνουν τη σκληροθεραπεία με υγρό και αφρό, με ή χωρίς υπερηχογραφική καθοδήγηση, τη θερμοπηξία (TC-3000), τις mini φλεβεκτομές υπό Tumescent τοπική αναισθησία και φυσικά την αιχμή του δόρατος, την ενδαυλική αποκατάσταση με Laser (Biolitec Ceralas, 1470nm με radial ίνες). Οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς έτσι ώστε το τελικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Είναι ανώδυνες, με μεγάλη διάρκεια και πολύ μικρό ποσοστό υποτροπών ενώ επιτρέπουν στο ασθενή την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες και την εργασία του ακόμη και την ίδια ημέρα.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα+Πέμπτη:18:00μμ -20:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook