Χρυσούλα
Μαριδάκη

Παθολόγος
Μαριδάκη Χρυσούλα Ν.
Λεωφόρος Πεντέλης 39Α, Βριλήσσια, 15235, ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
Μαριδάκη Χρυσούλα Ν. Λεωφόρος Πεντέλης 39Α, Βριλήσσια, 15235, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Ειδικός Παθολόγος Διαβητολόγος Υπερτασιολόγος Διαιτολόγος διδάκτωρ ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Αθηνών .

Σπουδές:

1990 Πτυχίο Ιατρικής με βαθμό Άριστα (9).02/04/1991 Λήψη Άδειας Ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος που χορηγήθηκε απο τη Νομαρχία Ν. Αν. Αττικής.24/03/2000 Λήψη του Τίτλου τις Ιατρικής Ειδικότητας της Παθολογίας, Νομαρχία Αθηνών.19/06/2012 Λήψη του Τίτλου του Διδάκτορα απο την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με επίδοση Άριστα.

Εμπειρία:

Επιστημονικός συνεργάτης στην Α΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική και Ειδικής Νοσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ΓΝΑ Λαικού Νοσοκομείου υπό την εποπτεία του τέως διευθυντή Καθηγητή κ. Ν. Κατσιλάμπρου και νυν Διευθυντή και Καθηγητή κ. Σπύρο Λαδά.Ενεργός συμμετοχή στις εργασίες του Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου Υπέρτασης, εξέταση και παρακολούθηση ασθενών του Εξωτερικού Υπερτασικού Ιατρείου, υπό την εποπτεία του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Δ. Παπαδογιάννη.Επιστημονικός συνεργάτης Διαβητολογικού Κέντρου Α Προπαιδευτικής Παθολογικής κλινικής και ειδικής Νοσολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών ΓΝΑ <<Λαικό>> Νοσοκομείο από το 2000.Εξέταση και παρακολούθηση ασθενών του Εξωτερικού Διαβητολογικού Ιατρείου Νοσοκομείου Αθηνών <<Λαικό>>.Εξέταση και Παρακολούθηση Χειρουγηθέντων Διαβητικών ατόμων Εξέταση και Παρακολούθηση ασθενών του Ιατρείου Παχυσαρκίας <<Λαικού>> Νοσοκομείου.Συμμετοχή σε τακτική βιβλιογραφική ενημέρωση.

Συνέδρια:

Παρακολούθηση Μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων του Σακχαρώδη Διαβήτη.Συμμετοχή σε Σεμινάρια ΠαχυσαρκίαςΠαρακολούθηση Πανελληνίων και Παγκόσμιων Συνεδρίων Υπέρτασης.Συμμετοχή σε Σεμινάρια - Συνέδρια Ελληνικά και Παγκόσμια.

Ξένες γλώσσες:

 Αγγλικά

Μέλος Συλλόγων:

Τακτικό μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας με την ιδιότητα ως μέλος της ΕΙΕΠ.Μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης μελέτης της Παχυσαρκίας, European Association for the Study of Obesity (EASO)Μέλος της Διεθνής Ένωσης μελέτης της Παχυσαρκίας, International Αssociation for the Study of Obesity (IASO).

Συμβεβλημένα Ασφαλιστικά Ταμεία:

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Εντός του Παθολογικού ιατρείου διενεργούνται τα κάτωθι:
  • Διερεύνηση διαβητικού ασθενούς
  • Διερεύνηση υπέρβαρου - παχύσαρκου
  • Διερεύνηση υπερτασικού ασθενούς
  • με στόχο την απώλεια βάρους
  • Τοποθέτηση Holter πιέσεως 24ώρου
  • Μέτρηση τοπικής άλιπης μάζας
  • Μέτρηση λιπώδους μάζας ( λιπομέτρηση ) για ενήλικες και παιδιά
  • Μέτρηση καύσεων 24ώρου ( μέτρηση μεταβολισμού) για ενήλικες και παιδιά
  • Εφαρμογή προγράμματος εξατομικευμένης διατροφής
  • Απώλεια λίπους για ενήλικες και παιδιά

Έξτρα παροχές:

Για την διάγνωση και αντιμετώπιση λοιμώξεων ανωτέρου αναπνευστικού γίνεται: Έλεγχος στρεπτόκοκκου ( strep test) εντός του ιατρείου μέσα σε 15 λεπτά. Έλεγχος λοιμώδους μονοπυρήνωσης ( mono test) εντός του ιατρείου μέσα σε 5 λεπτά. Για την αντιμετώπιση δυσπεπτικών ενοχλημάτων διενεργείται : Έλεγχος αντισωμάτων για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού εντός του ιατρείου, άμεσα , ανώδυνα , μόνο με μια σταγόνα αίματος από το δάκτυλο η με την μέθοδο της αναπνοής (breath test). Επανέλεγχος για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, άμεσα, εντός ιατρείου με αξιοπιστία 99%. Επίσης διενεργείται ειδικό test για διάφοροδιαγνωση ευερέθιστου εντέρου με φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου .


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook