Ευάγγελος
Λοϊζος

Κέντρο Ολοκληρωμένης Οδοντικής Φροντίδας – Χειρουργός Οδοντίατρος – Προσθετολόγος - Ειδικός Στην Αθλητική Οδοντιατρική - Ψηφιακή Οδοντιατρική – Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου
ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Κάλβου Ανδρέα 19, έναντι σταθμού ΗΣΑΠ, Νέα Ιωνία, 14231, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Κάλβου Ανδρέα 19, έναντι σταθμού ΗΣΑΠ, Νέα Ιωνία, 14231, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Η ιατρική ομάδα της Οδοντικής Φροντίδας αποτελείται από: μια περιοδοντολόγο, ένα προσθετολόγο με επιπλέον εξειδίκευση στην Αθλητική Οδοντιατρική, έναν ενδοδοντιστή, στοματικό χειρουργό και ορθοδοντικό. Όλοι οι συνεργάτες της Οδοντικής Φροντίδας είναι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή εμπειρία, με ομιλίες και συμμετοχές σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια. Οι ειδικοί μας απέκτησαν τους τίτλους μεταπτυχιακής εξειδίκευσης μετά την ολοκλήρωση τριετών κλινικών προγραμμάτων και συνεχίζουν τη διά βίου εκπαίδευση, συμμετέχοντας στην περαίωση ερευνητικών προγραμμάτων, με τη συγγραφή πολλών επιστημονικών άρθρων και πρωτίστως παραμένοντας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ως συνεργάτες στην Πανεπιστημιακή Κλινική, συμβάλλοντας – συμμετέχοντας στην εκπαίδευση των τελειόφοιτων φοιτητών της Οδοντιατρικής Αθηνών.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • ◦Αθλητική Οδοντιατρική
  • ◦Οδοντικά Εμφυτεύματα
  • ◦Αισθητική Οδοντιατρική
  • ◦Laser
  • ◦Περιοδοντολογία
  • ◦Ενδοδοντία
  • ◦Στοματική Χειρουργική
  • Στις μέρες μας, όλο και μεγαλύτερος αριθμός παιδιών και ατόμων διαφόρων ηλικιών συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, με προφανή οφέλη για τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Δυστυχώς, όμως, ένα χτύπημα στη γνάθο ή στο πηγούνι μπορεί να προκαλέσει από ένα απλό οδοντικό κάταγμα μέχρι διάσειση ή τραυματισμό της κεφαλής και του αυχένα.
  • Γι’ αυτό το λόγο έχει δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερος τομέας της Οδοντιατρικής, αυτός της Αθλητικής Οδοντιατρικής. Στόχος της είναι αφ’ ενός η θεραπεία και η πρόληψη των τραυματισμών του προσώπου και του στόματος από αθλητικές δραστηριότητες και αφ’ ετέρου η κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση των αθλητών που πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένους στην Αθλητική Οδοντιατρική οδοντιάτρους.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή:14:00μμ -21:00μμ , Τρίτη:09:00πμ -12:00μμ , Πέμπτη:09:00πμ -12:00μμ και 18:00μμ -21:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook