Your Smile
Κέντρο Ορθοδοντικής Παιδιών & Ενηλίκων

Δεν Υπάρχουν Δεδομένα
YOUR SMILE ORTHODONTICS (Θεοδωρίδη Γεωργία - Τζίνα Ν.)
Μενάνδρου 4, Κηφισιά, 14561, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
YOUR SMILE ORTHODONTICS (Θεοδωρίδη Γεωργία - Τζίνα Ν.) Μενάνδρου 4, Κηφισιά, 14561, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Στο Your Smile η εξειδικευμένη ορθοδοντική θεραπεία που παρέχεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες έχει αποκλειστικό στόχο το δικό σας όμορφο χαμόγελο. Γιατί ένα χαμόγελο συμβαίνει σε μία στιγμή, αλλά η ανάμνησή του μπορεί να κρατήσει για πάντα!

Σπουδές:

Semmelweis University Of Medicine, Dental SchoolOρθοδοντική Ειδικότητα από το New York University των ΗΠΑ   Aναγνωρισμένη από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας.

Εμπειρία:

New York University, Teaching Fellow, Department of OrthodonticsEργάστηκε για τρία χρόνια στον ιδιωτικό τομέα στην περιοχή του Manhattan της Νέας Υόρκης Διατηρεί εδώ και μία δεκαετία το ιδιωτικό ορθοδοντικό ιατρείο Your Smile στο κέντρο της Κηφισιάς.

Ειδικεύεται στην ορθοδοντική θεραπεία παίδων και ενηλίκων και στη θεραπεία περίπλοκων ορθοδοντικών περιστατικών με τη μέθοδο Invisalign σε συνδυασμό με μίνι ορθοδοντικά εμφυτεύματα

Συνέδρια:

Η ιατρός  συμετέχει πολύ συχνά σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει κάνει διαλέξεις επάνω στην ορθοδοντική, την Invisalign και τα μίνι ορθοδοντικά εμφυτεύματα στην Νέα Υόρκη, το Μεξικό, τη Γερμανία και την Ελλάδα.

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά

Γερμανικά

Μέλος Συλλόγων:

Οδοντιατρικός Σύλλογος ΑττικήςΕταιρεία Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και ΈρευναςEuropean Orthodontic SocietyAmerican Association of OrthodontistsAmerican Board of OrthodontistsWorld Federation of Orthodontists

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Oρθοδοντική παίδων
  • Ορθοδοντική ενηλίκων
  • Surgical orthodontics
  • Invisalign, Invisalign Teen
  • Orthodontic mini implants

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά 16.00-20.30. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού της προτίμησής on line, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά.

Σημαντικές πληροφορίες:

Είναι πιστοποιημένη στη μέθοδο Invisalign® από το 2001 και από τους πρώτους ορθοδοντικούς που εφάρμοσαν την τεχνική στην Ελλάδα.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook