Ηλίας
Κατσουγκράκης

Ορθοπαιδικό Ιατρείο – Ορθοπαιδικός - Πρόσθιος Χιαστός - Αθλητικές Κακώσεις - Ολική Αρθροπλαστική – Οστεοπόρωση - Μεταβολικά Νοσήματα Οστών
ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Ευαγγελιστρίας 52, Σπάρτη, 24133, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
FB Share
ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ Ευαγγελιστρίας 52, Σπάρτη, 24133, ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Γεννήθηκα στη Σπάρτη Λακωνίας και αποφοίτησα από το 2ο λύκειο Σπάρτης το 1992. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην ιατρική σχόλη του πανεπιστημίου Novi Sad της Σερβίας και κατόπιν εξετάσεων το πτυχίο μου αναγνωρίστηκε ισότιμα από το Δ.Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α.

Εμπειρία:

Ξεκίνησα να εργάζομαι ως ειδικευόμενος ιατρός για την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στο Γ.Ν. Σπάρτης και ολοκλήρωσα στην ΣΤ’ ορθοπαιδική κλινική του Ασκληπιείου Βούλας. Απέκτησα τον τίτλο της ορθοπαιδικής ειδικότητας και τραυματολογίας τον Οκτώβριο του 2011.Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας ολοκλήρωσα ένα χρόνο παιδοορθοπαιδικής στο Νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού, 6 μήνες μικροχειρουργικής στη Β Μικροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ και συμμετείχα στο ιατρείο Οστεοπόρωσης του Ασκληπιείου Βούλας. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας στην Ελλάδα και της μετεκπαίδευσής μου στο Ηνωμένο Βασίλειο παρακολούθησα και συμμετείχα ως ομιλητής σε σεμινάρια, συμμετείχα στην εκπαίδευση νέων γιατρών και ειδικευόμενων, στη συγγραφή και δημοσίευση άρθρων σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και συμμετείχα στη συγγραφή του “Bone and Joint Care Paths” Εκδόσεις Incisive publishing ISBN 0-978-0-9931665-2-5.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Το 2012 μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο για μετεκπαίδευση στη χειρουργική ισχίου, γόνατος και ώμου και ολοκλήρωσα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Clinical Fellowship in Knee and Shoulder Surgery στο East Surrey Hospital, UK με ενδιαφέρον στην αρθροσκοπικη και αρθροπλαστικη χειρουργικη γόνατος και ώμου. Εργάστηκα στο Νοσοκομείο Ealing Hospital του Λονδίνου και East Surrey Hospital στο Surrey σαν επικουρικός επιμελητής για 4 συνολικά χρόνια. Κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσης μου πραγματοποίησα χειρουργεία ορθοπαιδικής τραυματολογίας ενηλίκων και παίδων, αρθροπλαστικής ισχίου γόνατος και ώμου, αρθροσκοπικής αποκατάστασης χόνδρινων βλαβών γόνατος, συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού, αποκατάστασης βλαβών μηνίσκου και αρθροσκοπικής αποκατάστασης ρήξεων τενοντίου πετάλου, υπακρωμιακής προστριβής, ασβεστοποιού τενοντίτιδας και αρθρόλυσης για παγωμένο ώμο. Απέκτησα επίσης εμπειρία στη χρήση βλαστοκυττάρων για τενοντοπάθειες και πρώιμες αρθρίτιδες γόνατος.
  • ◦Ρομποτική αρθροπλαστική mako-stryker ισχίου γόνατος
  • ◦Αθλητικές κακώσεις - αρθροσκόπηση γόνατος και ώμου
  • ◦Τραυματολογία
  • ◦Παιδοορθοπαιδική
  • ◦Μεταβολικά νοσήματα οστών - οστεοπόρωση

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:17:30μμ-21:30μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook