Διονύσιος
Φερφελής

Ειδικός Παθολόγος Διαβητολόγος - Υπέρταση - Υπερλιπιδαιμία - Θυρεοειδής - Οστεοπόρωση - Λοιμώξεις - Αναιμία - Ηπατοπάθειες - Ρευματοπάθειες
ΦΕΡΦΕΛΗΣ Β. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Μεγάλου Αλεξάνδρου 4, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
ΦΕΡΦΕΛΗΣ Β. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Μεγάλου Αλεξάνδρου 4, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο ΦΕΡΦΕΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ είναι Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος, με ιατρεία στη Λάρισα και στον Αμπελώνα.Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε το αγροτικό του στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

Έλαβε τον τίτλο του Ειδικού Παθολόγου το 2013, αφού είχε εκπαιδευτεί για 5 συναπτά έτη ως ειδικευόμενος στην Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία αναγνωρίζεται διεθνώς για την αντιμετώπιση ασθενών με νοσήματα του ήπατος (ιογενείς ηπατίτιδες, κίρρωση ήπατος, αλκοολική ηπατοπάθεια, αυτοάνοσα νοσήματα του ήπατος).

Επίσης, εκπαιδεύτηκε επαρκώς στη διάγνωση και αντιμετώπιση και άλλων σημαντικών νοσημάτων της Εσωτερικής Παθολογίας όπως αρτηριακή υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, θυρεοειδοπάθειες,οστεοπόρωση, λοιμώξεις, αναιμία, αυτοάνοσα νοσημάτα και χρονίες νόσους.

Εν συνεχεία, εξειδικεύτηκε στον τομέα της Διαβητολογίας στο Διαβητολογικό Κέντρο της Α' Παθολογικής Κλινικής του Α.Π.Θ. στο Α.Χ.Ε.Π.Α., της οποίας και διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης για 2 έτη (σακχαρώδης διαβήτης τύπου Ι, σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ, διαβήτης κύησης, αντλίες ινσουλίνης, διαβητική μικροαγγειοπάθεια, διαβητική μακροαγγειοπάθεια).

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά: 09:00πμ-13:30μμ, 17:30μμ-21:00μμ Σάββατο: 09:00πμ-13:30μμ Κατ' οίκον επισκέψεις καθημερινά όλο το 24ωρο


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook