Σπύρος
Δαρμάνης

Χειρουργός Ορθοπεδικός – Τραυματολόγος - Αθλητικές Κακώσεις - Αρθροσκοπική Χειρουργική - Ρομποτική Αρθροπλαστική Γόνατος με Πλοήγηση & Νέα Τεχνική M.I.S- Αρθροπλαστική Ισχίου με Νέα Τεχνική M.I.S. Μέθοδος S.P.A.I.R.E
ΔΑΡΜΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ MD M.Sc Ph.D - ORTHOPELVIS
Καισαρείας 4, ύψος Βασ. Σοφίας δίπλα στο Ιπποκράτειο, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11527, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΔΑΡΜΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ MD M.Sc Ph.D - ORTHOPELVIS Καισαρείας 4, ύψος Βασ. Σοφίας δίπλα στο Ιπποκράτειο, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11527, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο ιατρός κ. Δαρμανής Σπυρίδων είναι στρατιωτικός ιατρός, Αρχίατρος και εργάζεται στα νοσηλευτικά ιδρύματα του Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ, 401 Γ.Σ.Ν.Α). Διαθέτει ειδική επιστημονική ομάδα με την οποία χειρουργεί σε μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία όπως το Mediterraneo, το “ΙΑΣΩ GENERAL”, το «ΥΓΕΙΑ», το «Ιατρικό Κέντρο». Λόγω της εξειδίκευσής του καλείται να αντιμετωπίσει βαρύτατους τραυματισμούς της πυέλου και του ισχίου στα περισσότερα ιδιωτικά και Δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα. Είναι Διευθυντής του τμήματος χειρουργικής πυέλου και αναθεωρητικής χειρουργικής ισχίου του θεραπευτικού κέντρου Mediterraneo στη Γλυφάδα. Έχει κάνει εξειδίκευση στο νοσοκομείο St. George’s του Λονδίνου στην χειρουργική πυέλου και στο Princess Elizabeth του Exeter της Μεγ. Βρετανίας στη χειρουργική ισχίου και γόνατος επί διετία.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ
  • ◦Ορθοπαιδική τραυματολογία με τις πιο σύγχρονες τεχνικές (διαδερμική οστεοσύνθεση) για τάχιστη αποκατάσταση ακόμη και σε βαρύτατους τραυματισμούς της κοτύλης και του ισχίου.
  • ◦Χειρουργική πυέλου και κοτύλης με εξειδίκευση σε κέντρο της Μεγ. Βρετανίας στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
  • ◦Σύγχρονη χειρουργική ισχίου και γόνατος. Ο ιατρός εφάρμοσε πρώτος στην Ελλάδα τη σύγχρονη τεχνική EXETER (στην οποία η μακροβιότητα των εμφυτευμάτων αγγίζει τα 40 έτη από την ώρα εμφύτευσης). Αποτελεί ελάχιστα παρεμβατική χειρουργική χωρίς διατομή μυών, άμεση κινητοποίηση και βέλτιστα αποτελέσματα. Στην αρθροπλαστική γόνατος έχει δημοσιευμένες εργασίες για την ελάχιστα παρεμβατική χειρουργική και πλοήγηση από το 2004 όπου τις χρησιμοποίησε (με εταιρεία HOWMEDICA) στη Μεγάλη Βρετανία. Αναθεωρήσεις αρθροπλαστικών με σύγχρονες τεχνικές (minimally invasive, navigation, in cement revision)
  • ◦Αθλητικές κακώσεις γόνατος, αρθροσκοπική χειρουργική. Συνδεσμοπλαστική προσθίου και οπισθίου χιαστού με μόσχευμα Hamstrings, επιγονατιδικό μόσχευμα, συνθετικό LARS, ή με ενίσχυση με συνθετικό ή πτωματικό.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη:15:00μμ-17:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook