Γεώργιος
Αρσενίου

Ειδικός Ορθοδοντικός - Ορθοδοντική Invisalign - Ορθοδοντική Παίδων - Ορθοδοντική Ενηλίκων - Προληπτική Ορθοδοντική - Γλωσσική Ορθοδοντική - Θεραπεία Με Αόρατους Νάρθηκες - Θεραπεία Με Λευκά Κεραμικά Σιδεράκια
ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πινδάρου 92, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
FB Share
ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πινδάρου 92, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: -,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο Γιώργος Αρσενίου είναι Στρατιωτικός Οδοντίατρος, ειδικός Ορθοδοντικός. Άσκησε τη γενική Οδοντιατρική για εφτά χρόνια, μέχρι που ξεκίνησε την ειδικότητα στην ορθοδοντική το 2006. Από το 2010 είναι Διευθυντής του Ορθοδοντικού Τμήματος του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Ορθοδοντική παίδων - ενηλίκων
  • Προληπτική ορθοδοντική
  • Γλωσσική ορθοδοντική
  • Θεραπεία με αόρατους νάρθηκες (invisalign)
  • Θεραπεία με λευκά - κεραμικά σιδεράκια
  • Αντιμετώπιση συνδρόμου κροταφογναθικής άρθρωσης

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα:16:00μμ -21:00μμ Πέμπτη:16:00μμ -20:00μμ Σάββατο:10:30πμ -13:30μμ

Σημαντικές πληροφορίες:

Στο ιατρείο του παρέχονται όλες οι σύγχρονες ορθοδοντικές υπηρεσίες παίδων και ενηλίκων , όπως διαφανείς - αόρατοι νάρθηκες (invisalign, clear aligner), γλωσσικά σιδεράκια (incognito, harmony), λευκά- κεραμικά σιδεράκια, αυτόδετα-γρήγορα σιδεράκια( damon system) κ.α. Χρησιμοποιεί μόνο επώνυμα υλικά, που τηρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής Οδοντιατρικής ομοσπονδίας, έτσι ώστε να διαχειρίζεται το χαμόγελο και τα διάφορα λειτουργικά προβλήματα των ασθενών του, με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.Η πρώτη εξέταση είναι δωρεάν.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook