Θεόδωρος
Αναστασόπουλος

Σύγχρονο Καρδιολογικό Κέντρο - Απόφοιτος Πανεπιστημίου Αθηνών - Ειδικευθείς στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Συνεργάτης Καρδιολόγος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (ΓΑΙΑ) - Triplex κατ' Οίκον
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
25ης Μαρτίου 7, Νέα Σμύρνη, 17121, ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 25ης Μαρτίου 7, Νέα Σμύρνη, 17121, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 20 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
Η πρόληψη , η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων είναι θεμελιώδους σημασίας. Στο καρδιολογικό ιατρείο μου με σύμμαχο τη γνώση μου, την εμπειρία μου και τον πληρέστατο και εντελώς σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό μου έχω σαν στόχο να προσφέρω την αρτιότερη φροντίδα καρδιαγγειακής υγείας στους ανθρώπους που θα με εμπιστευτούν με έμπρακτο σεβασμό και κατανόηση στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της πατρίδας μας.

Σπουδές:

Αριστούχος απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εμπειρία:

Έχω ειδικευθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στον Ερυθρό Σταυρό έχοντας ασχοληθεί ενεργά τόσο με την κλινική καρδιολογία όσο και με την επεμβατική καρδιολογία και με όλο το φάσμα της καρδιαγγειακής υγείας (καρδιακή ανεπάρκεια, αρρυθμίες, υπέρταση, στεφανιάια νόσος, επειγοντολογία, μονάδα εμφραγμάτων, προληπτική καρδιολογία, προεγχειρητικός και προαθλητικός έλεγχος). Έχω μεγάλη προσωπική εμπειρία στην ηχωκαρδιογραφία (triplex-υπέρηχος καρδιάς και αορτής) αφού έχω στο ενεργητικό μου σημαντικό αριθμό ηχωκαρδιογραφικών μελετών σε ένα εξαιρετικά μάχιμο ηχωκαρδιογραφικο κέντρο καθώς επίσης και σε δοκιμασίες κόπωσης και μελέτες 24ωρης καταγραφής ρυθμού και πίεσης. Παράλληλα συνεργάστηκα έμμισθα επί 5 συναπτά έτη με τα ΤΕΦΑΑ ασχολούμενος με τον καρδιολογικό προαθλητικό έλεγχο. Από 1/10/12 εργάζομαι ως Καρδιολόγος στον Ομιλο Ιατρικού Αθηνών (στο τμημα μαιευτικής και γυναικολογίας-Γαια).

Ακαδημαϊκή Έρευνα:

Εχώ συγγράψει εργασίες που έχουν δημοσιευτεί σε ξένα ιατρικά περιοδικά (σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου) που άπτονται τόσο της παθολογίας όσο και της καρδιολογίας. Παράλληλα είχα ενεργό συμμετοχή στην εκπόνηση αρκετών ιατρικών πρωτοκόλλων (αποτελεσματικότητα και παρενέργειες της χρήσης νεότερων βιολογικών θεραπειών στις επιπλεγμένες ρευματολογικές νόσους, χρήση λεβοσιμεντάνης στην καρδιακή ανεπάρκεια, νεότερες θεραπείες πνευμονικής υπέρτασης στο σκληρόδερμα).

Συνέδρια:

Εχω συμμετάσχει και συνεχίζω να συμμετέχω σε πλήθος συνεδρίων που αφορούν την καρδιαγγειακή υγεία. Παράλληλα έχω εκπονήσει εργασίες τόσο για διεθνή συνέδρια (σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου) όσο και για ελληνικά συνέδρια με θεματολογία που άπτεται της Καρδιολογίας αλλά και της Παθολογίας.

Ξένες γλώσσες:

Είμαι άριστος γνώστης της γαλλικής γλώσσης (SORBONE 2) και της αγγλικής.

Μέλος Συλλόγων:

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Συνεργασία με νοσοκομεία:

Ιατρικό Αθηνών- ΓΑΙΑ Ερυθρός Σταυρός

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

Υπέρηχος-Triplex καρδιάς, Test Κοπώσεως, Holter ρυθμού, Holter πίεσης, Ηλεκτροκαρδιογράφημα

Έξτρα παροχές:

Συνταγογράφηση, χορήγηση βεβαιώσεων, προεγχειρητικός και προαθλητικός έλεγχος, καρδιολογική παρακολούθηση εγκύων.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή:09.00πμ-15.00μμ και 17.00μμ-21.30μμ

Τιμοκατάλογος:

Υπέρηχος- Triplex καρδιάς 40 ευρώ Δοκιμασία (Test) Κοπώσεως 40 ευρώ Holter ρυθμού 30 ευρώ Holter πίεσης 30 ευρώ συνταγογράφηση 10 ευρώ χορήγηση βεβαίωσης 20 ευρώ κατ΄οίκον επίσκεψη 60 ευρώ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook