Οδοντιατρείο
DENTAL CLINIC ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΠΑΝΤΖΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Επαρχιακός δρόμος Καρτεράδου - Μεσαριάς, 200 μέτρα από τη διασταύρωση, Θήρα, 84700, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
FB Share
DENTAL CLINIC ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΠΑΝΤΖΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Επαρχιακός δρόμος Καρτεράδου - Μεσαριάς, 200 μέτρα από τη διασταύρωση, Θήρα, 84700, ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 60 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Η φιλοσοφία μας είναι ότι η επίσκεψη στον οδοντίατρο δεν θα πρέπει να είναι μια απρόσωπη, δυσάρεστη και επίπονη εμπειρία. Είναι υποχρέωση και ευχαρίστησή μας να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Γι' αυτό δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην προσωπική επικοινωνία μαζί σας. Προσφέρουμε υπεύθυνη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία, αλλά και ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με την υγεία και την εμφάνιση των δοντιών σας.

Σπουδές:

Νικητόπουλος Δημήτρης

Γεννημένος στην Καλαμάτα το 1983, εισήχθη το 2001 στο οδοντιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, με παρακολούθηση μαθημάτων από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ' όπου αποφοίτησε το 2008.

Παντζιά Κατερίνα

Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Το 2004 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθήνας και αποφοίτησε το 2010.

Εμπειρία:

Νικητόπουλος Δημήτρης

Από το 2008 έως το 2011 εργάστηκε ως επιμελητής στο Οδοντοθεραπευτικό και Οδοντοπροσθετικό τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Από το 2012 εργάζεται στο Αεροπορικό Απόσπασμα Σαντορίνης, ενώ παράλληλα διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στη Μεσαριά Θήρας, σε συνεργασία με την οδοντίατρο Παντζιά Κατερίνα.

Παντζιά ΚατερίναΕργάστηκε καθ’ όλη  την διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων σε οδοντιατρεία καταξιωμένων οδοντιάτρων, εξειδικευμένων στους τομείς της Περιοδοντολογίας και της Προσθετικής. Μετά την αποφοίτησή της από την οδοντιατρική σχολή εργάστηκε ως οδοντίατρος στην Αθήνα και από το 2012 συνεργάζεται με τον οδοντίατρο Νικητόπουλο Δημήτρη στη Μεσαριά Θήρας.

Συνέδρια:

Νικητόπουλος ΔημήτρηςΈχει παρακολουθήσει και εκπαιδευτεί σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων, στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης πάνω σε διάφορα θέματα της ειδικότητάς του.Παντζιά ΚατερίναΈχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια και συνέδρια διαφόρων θεμάτων σχετικών με την συνεχή επιμόρφωση σε νέες και εξειδικευμένες μεθόδους παροχής οδοντιατρικής φροντίδας.

Ξένες γλώσσες:

Νικητόπουλος ΔημήτρηςΓνωρίζει και μιλάει πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα.Παντζιά ΚατερίναΓνωρίζει και μιλάει πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα.

Μέλος Συλλόγων:

Νικητόπουλος ΔημήτρηςΜέλος Οδοντιατρικού Συλλόγου ΚυκλάδωνΠαντζιά ΚατερίναΜέλος Οδοντιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Επανορθωτική οδοντιατρική
  • Περιοδοντική θεραπεία
  • Ενδοδοντική θεραπεία
  • Προσθετική
  • Αισθητική οδοντιατρική
  • Οδοντιατρική για παιδιά
  • Στοματική χειρουργική - εμφυτεύματα

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή*: Παντζιά Κατερίνα : 10:00 - 14:00 Νικητόπουλος Δημήτρης : 17:30 - 21:30 *Τετάρτη: Παντζιά Κατερίνα : 17:30 - 21:30 Σάββατο: Νικητόπουλος Δημήτρης - Παντζιά Κατερίνα : 10:00 - 15:00 (κατόπιν ραντεβού)


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook